Unieke & handgemaakte oorbellen uit 🇳🇱

Ieder sieraad van Muze zit barstensvol betekenis. Het vertelt het verhaal van de muze, de maker en het materiaal. Maar bovenal vertelt het jouw verhaal. In het sieraad dat jij draagt, zit een voor jou bijzonder moment gevangen. Voor altijd.


Creëer je eigen ideaal

Iconische vrouwen inspireren ons. Hun leven, werk en daden vormen de basis voor onze sieradenlijnen. De verbindende factor? Het zijn allemaal vrouwen die dicht bij zichzelf zijn gebleven. Die durven. Die niet meegaan in een schoonheidsideaal, maar hun eigen ideaal creëren. Deze magische muzen maken Muze.


Voor jou, met liefde gemaakt

Het sieraad dat jij draagt, is een uniek stuk. Met liefde gemaakt in een kleine oplage. Vervaardigd uit natuurlijke producten en met natuurstenen. Traceerbaar en veelal uit Nederland. De ontwikkeling die onze ontwerpen doormaken, groeit mee met de muzen. Ieder jaar brengen we een ode aan nieuwe vrouwen met een verhaal.


Koester het moment

Groei samen met de tijd, de mensen om je heen, de muzen en met Muze. Vang de voor jou belangrijke momenten en koester ze. Durf jezelf te zijn. De ene keer vol bravoure, de andere keer wat meer op de achtergrond. En voel je verbonden met alle andere Muzes die onze sieraden met trots dragen. Alleen ben je bijzonder, samen zijn we één.

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen